GDPR

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV PODĽA NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 Z 27. APRÍLA 2016 O OCHRANE FYZICKÝCH OSÔB PRI SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV A O VOĽNOM POHYBE TAKÝCHTO ÚDAJOV UPLATŇOVANÉHO OD 25. MÁJA 2018, PODĽA ZÁKONA Č. 18/2018 Z. Z. O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV A O ZMENE A DOPLNENÍ NIEKTORÝCH ZÁKONOV V ZNENÍ ÚČINNOM OD 25.5.2018 A VŠEOBECNE ZÁVÄZNÝCH PRÁVNYCH PREDPISOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY

Spoločnosť iEcoLife s.r.o., Mostná 15, 949 01 Nitra, IČO: 53 271 823, DIČ: 2121330310, IČ DPH SK2121330310 osobné údaje spracúva zákonným spôsobom, spravodlivo a transparentne na konkrétne určené a výslovne uvedené účely spôsobom zaručujúcim primeranú bezpečnosť osobných údajov, vrátane ochrany pred neoprávneným alebo nezákonným spracúvaním a náhodnou stratou, zničením alebo poškodením.

Osobný údaj  je akákoľvek informácia týkajúca sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby.

Spracúvanie je operácia alebo súbor operácii s osobnými údajmi alebo súbormi osobných údajov, ktoré sa vykonávajú automatizovanými alebo neautomatizovanými prostriedkami ako sú:

získavanie, zaznamenávanie, usporadúvanie,  uchovávanie, zmena, vyhľadávanie, prehliadanie, využívanie, poskytovanie prenosom, obmedzenie, vymazanie, likvidácia.

Dotknutou osobou, ktorej sa poskytuje ochrana je fyzická osoba bez ohľadu na štátnu príslušnosť alebo miesto bydliska vo vzťahu k spracúvaným osobným údajom.

Informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov si môžete prečítať v nasledujúcich 11 bodoch. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky k Vami poskytnutému súhlasu, zavolajte nám na našu linku: 0910 288 388 alebo pošlite e-mail na: info@ecolife.sk

1. KTO JE SPRÁVCA VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV?

Správca osobných údajov je spoločnosť, ktorá určuje účel a prostriedky spracúvania osobných údajov:

bio rodina s.r.o., Mostná 15, 949 01 Nitra  IČO: 53 271 823, DIČ: 2121330310, IČ DPH: SK2121330310.

2. AKÉ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE SÚ SPRACÚVANÉ?

Spracúvanie je zákonné, iba vtedy a iba v takom rozsahu, keď je splnená najmenej jedna z týchto podmienok:

  • dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na jeden alebo viaceré konkrétne účely,

  • spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy,

  • spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti,

  • spracúvanie je nevyhnutné na účely oprávnených záujmov, ktoré sleduje prevádzkovateľ alebo tretia strana, s výnimkou prípadov, keď nad takýmito záujmami prevažujú záujmy alebo základné práva a slobody dotknutej osoby, ktoré si vyžadujú ochranu osobných údajov.

Spracúvame len osobné údaje, ktoré ste nám poskytli.

3. Z AKÝCH ZDROJOV OSOBNÉ ÚDAJE POCHÁDZAJÚ?

Osobné údaje získavame priamo od vás. Tieto osobné údaje uvádzate v klientskej zmluve, v objednávkom formulári, prípadne ste ich uviedli na ďalších dokumentoch.

Osobné údaje môžu tiež pochádzať̌ z verejne dostupných zdrojov, registrov a evidencií, napríklad z obchodného registra. Vaše osobné údaje tiež môžu pochádzať̌ od tretích osôb, ktoré sú s nimi oprávnené zaobchádzať̌.

Pri verejných podujatiach, ktoré usporadúva prevádzkovateľ a ktorých sa zúčastňujú dotknuté osoby, sa môžu podieľať na propagácii prevádzkovateľa zverejnením ich fotografií, obrazového záznamu a obrazovo-zvukového záznamu na webovom sídle prevádzkovateľa a na sociálnych sieťach. Osobné údaje sú spracúvané  na základe osobitnej potreby a požiadavky.

4. AKÝ JE ÚČEL SPRACÚVANIA VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV?

Spracúvame Vaše osobné údaje za účelom spracovania a vybavenia Vašej objednávky alebo požiadavky, vystavenia daňového dokladu, doručenia tovaru alebo služby, vedenia reklamácii.

Predávajúci týmto oznamuje kupujúcemu, že spracúvanie osobných údajov je povolené v zmysle Článku 6 ods.1 písm. b  všeobecného Nariadenia EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov.

V zmysle Článku 6 ods.1 pism. b všeobecného Nariadenia EP a R (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov bude predávajúci ako prevádzkovateľ v procese uzatvárania kúpnej zmluvy spracúvať osobné údaje kupujúceho bez jeho súhlasu ako dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov kupujúceho bude vykonávané predávajúcim v predzmluvných vzťahoch s kupujúcim a spracúvanie osobných údajov kupujúceho je nevyhnutné na plnenie z kúpnej zmluvy, v ktorej vystupuje kupujúci ako jedna zo zmluvných strán.

Osobné údaje neregistrovaných zákazníkov, ktoré ste uviedli vo svojej objednávke, spracúvame za účelom plnenia kúpnej zmluvy. Právnym základom je plnenie zmluvy.
Osobné údaje registrovaných zákazníkov spracúvame za účelom registrácie a vedenia ich elektronického účtu a následne za účelom plnenia kúpnej zmluvy. Registráciou zákazník získava rôzne výhody v podobe vytvorenia svojho elektronického účtu, ktorý obsahuje históriu jeho nákupov.
E-mailové adresy spracúvame za účelom zasielania e-mailových ponúk podobných tovarov, ktoré ste si už u nás zakúpili a o ktoré by ste preto mohli mať záujem a to prípadne aj v akciovej cene.
V prípade, že zákazník nemá záujem o zasielanie uvedených ponúk, môžete zasielanie odvolať. Automatické odhlásenie je zobrazené v spodnej časti zasielaného mailu.

V prípade poskytnutia súhlasu na marketingové účely, zahŕňa nasledujúce činnosti:

  • ponuka produktov a služieb. Ponuky vám na základe vášho súhlasu môžeme poskytovať elektronickou formou, najmä formou e-mailových správ alebo správ posielaných na mobilné zariadenia cez telefónne číslo, prostredníctvom webovej klientskej zóny, písomnou formou alebo formou telefonického hovoru,

  • automatizované spracúvanie osobných údajov s cieľom prispôsobiť̌ obchodnú ponuku vašim individuálnym potrebám,

  • prieskumy trhu a prieskumy spokojnosti zákazníkov s využívanými produktmi a službami.

Súhlas poskytnutý na marketingové účely je dobrovoľný. Je však nevyhnutný na to, aby sme vám mohli posielať̌ individuálne ponuky produktov a služieb. Bez takto poskytnutého súhlasu Vám individuálne ponuky produktov a služieb nevieme poskytovať̌. Súhlas môžete kedykoľvek písomnou formou odvolať.

Pri návšteve našej webovej stránky o Vás môžeme zhromažďovať určité informácie, ako sú napr.: IP adresa, dátum a čas prístupu na našu webovú stránku, informácie o vašom internetovom prehliadači, operačnom systéme či nastavení vášho jazyka. Môžeme taktiež spracovávať informácie o vašom správaní na našich webových stránkach, tj. napr. aké odkazy na našich webových stránkach navštívite a ktorý tovar je vám zobrazený. Informácie o vašom správaní na webe sú však z dôvodu vášho maximálneho súkromia anonymizované, a preto ich ani sami nedokážeme priradiť konkrétnemu užívateľovi, tj. konkrétnej osobe.

Ak pristupujete na naše webové stránky z mobilného telefónu či obdobného prístroja alebo prostredníctvom niektorej z našich mobilných aplikácií, môžeme spracovávať aj informácie o vašom mobilnom zariadení (dáta o vašom mobilnom telefóne, prípadné záznamy o zlyhaní aplikácie a pod).

E-mailová adresa zákazníkov, ktorí uskutočnili nákup, môže byť na základe ich udeleného súhlasu postúpená spoločnosti Heureka Group a.s., Karolinská 650/1, 186 00  Praha 8, Česká Republika, IČO: 07822774, DIČ: CZ07822774 (ďalej len ako „Heureka“), ktorá následne oslovuje zákazníkov s prieskumom spokojnosti s nákupom. Spoločnosť Heureka realizuje prieskum oslovovaním zákazníkov e-mailom vo svojom mene, nie je sprostredkovateľom bio rodina s.r.o..

5. AKO DLHO SA BUDÚ SPRACÚVAŤ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

Súhlas ste udelili spoločnosti bio rodina s.r.o. na obdobie trvania zmluvného vzťahu a na nasledujúcich 10 rokov od ukončenia takéhoto zmluvného vzťahu alebo do momentu, keď Váš súhlas odvoláte.

Ak nie ste, ani sa nestanete klientom spoločnosti, váš súhlas bude v platnosti 5 rokov od udelenia alebo do momentu, keď ho odvoláte.

Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané ale iba v rozsahu a na účely, pre ktoré podľa právnych predpisov nie je potrebný súhlas.

Aký je právny základ spracúvania Vašich osobných údajov a ako dlho ich spracúvame?

Vaše osobné údaje, ktoré ste nám poskytli uchovávame po dobu stanovenú zákonom, prípadne po dobu nevyhnutnú a to nasledovne:

Dotknutá osoba:

Neregistrovaní zákazníci

Právny základ spracúvania:

Plnenie zmluvy voči zákazníkom /predaj tovaru, jeho doručenie, reklamačný proces, a pod./, po skončení zmluvy náš oprávnený záujem na archiváciu pre účely uplatňovania nárokov zo zmluvy, preukázania súladu s GDPR a taktiež pri plnení povinností pre účtovné a daňové účely.

Doba spracúvania:

Po celú dobu trvania kúpnej zmluvy a následne osobné údaje archivujeme po dobu stanovenú zákonom pre účely uplatnenia nárokov v rámci záručnej doby, účtovné a daňové účely.

Neregistrovaní zákazníci:

Právny základ spracúvania:

Oslovovanie s e-mailovými ponukami tovarov – na základe oprávneného záujmu v zmysle zákona bez potreby súhlasu (úst. § 62 ods. 3 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách)

Doba spracúvania:

Do momentu, kým sa zákazník neodhlási zo zasielania e-mailov s ponukami tovarov /na túto možnosť je upozornený pravidelne v každom e-maily/, najviac však 3 roky od posledného otvorenia emailu s ponukou /uchovávame logy o otvorení emailu/.

Registrovaní zákazníci:

Právny základ spracúvania:

Plnenie zmluvy voči zákazníkom /predaj tovaru, jeho doručenie, reklamačný proces, a pod./ po skončení zmluvy: náš oprávnený záujem pri archivácii pre účely uplatňovania súladu s GDPR a taktiež zákon pri plnení povinností pre účtovné / daňové účely.

Doba spracúvania:

Po celú dobu trvania registrácie v e-shope a následne osobné údaje z kúpnych zmlúv archivujeme po dobu stanovenú zákonom pre účely uplatnenia nárokov v rámci záručnej doby, účtovné a daňové účely.

Registrovaní zákazníci:

Právny základ spracúvania:

Marketingové analýzy nákupného správania – oprávnený záujem na vylepšovaní sortimentu e-shopu, vyhodnocovaní úspešnosti predaja výrobkov a vylepšovaní funkcionalít web sídla na základe zbierania a analýzy osobných údajov nákupného správania.

Doba spracúvania:

Po dobu trvania registrácie registrovaného zákazníka v e-shope a následne 3 roky po zrušení registrácie, ak registrácia nie je zrušená, po dobe 3 rokov od poslednej aktivity v elektronickom konte od posledného prihlásenia.

Registrovaní zákazníci:

Právny základ spracúvania:

Oslovovanie s e-mailovými ponukami tovarov –  na základe zákona bez potreby súhlasu (ust. § 62 ods. 3 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách).

Doba spracúvania:

Do momentu, kým sa zákazník neodhlási zo zasielania e-mailov s ponukami tovarov (na túto možnosť je upozornený pravidelne v každom e-maily), najviac však 3 roky od posledného otvorenia e-mailu s ponukou (uchovávame logy o otvorení e-mailu).

Zákazníci, ktorí si vyžiadajú zaslanie tovaru do zahraničia:

Doba spracúvania:

Plnenie zmluvy voči zákazníkovi

Doba spracúvania:

Po celú dobu trvania kúpnej zmluvy a následne osobné údaje archivujeme po dobu stanovenú zákonom pre účtovné a daňové účely.

Zákazníci, ktorí uskutočnili nákup:

Doba spracúvania:

Zaslanie e-mailu spoločnosti Heureka za účelom e-mailového oslovenia s prieskumom spokojnosti v rámci programu „Overené zákazníkmi“¹ na základe súhlasu zákazníka.

Doba spracúvania:

Do momentu odvolania súhlasu zákazníka, najneskôr do uplynutia doby 3 rokov od posledného nákupu v e-shope.

¹  Bližšie informácie sú dostupné na webovom sídle spoločnosti Heureka: https://www.heurekashopping.sk/pre-obchodnych-partnerov/podmienky-pouzivania

6. KTO SÚ NAŠI OBCHODNÍ PARTNERI?

V zmysle naplnenia zmluvných záväzkov na doručenie objednaného tovaru, sú odovzdané Vaše kontaktné osobné údaje v nevyhnutnom rozsahu našim vybraným obchodným partnerom. Naši obchodní partneri rovnako dodržiavajú pravidlá ochrany osobných údajov a uzatvorili sme s nimi zmluvu o spracúvaní osobných údajov.

Obchodní partneri sú:

Zásielkovňa s. r. o., Kopčiarska 3338/82 A, 851 01 Bratislava, IČO: 48136999 DIČ: 2120099014, IČ DPH: SK2120099014.

Vaše osobné údaje sa prenášajú do krajín mimo EÚ len v prípade, že si zvolíte doručenie tovaru do krajiny mimo EÚ.

V takomto prípade sú Vaše osobné údaje odovzdané doručovateľovi zabezpečujúcemu doručenie tovaru, v zmysle Vášho výberu.

7. ČO JE TO „COOKIES“ ?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré zlepšujú používanie webstránky napr. tým, že umožňujú rozpoznať:

  • predchádzajúcich návštevníkov pri prihlasovaní do užívateľského prostredia, zapamätaním voľby návštevníka pri otváraní nového okna,

  • meraní návštevnosti webstránky alebo spôsobu jej využívania pre jej užívateľské zlepšovanie.

Naša internetová stránka používa súbory cookies na účely (meranie počtu návštev, priemerného času stráveného na stránke, počtu zobrazených stránok. Ukladaniu týchto súborov do Vášho zariadenia môžete kedykoľvek zabrániť nastavením Vášho internetového prehliadača. Nastavenie Vášho prehliadača je v zmysle § 55 ods. 5 Zákona o elektronických komunikáciách považované za Váš súhlas s používaním cookies na našej stránke.

8. AKÉ SÚ PRAVIDLÁ SÚŤAŽÍ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH?

Účastníkom súťaže sa môže stať každá fyzická osoba s adresou pre doručovanie na území Slovenskej republiky staršia ako 18 rokov, ktorá je registrovaná na sociálnej sieti Istagram (https://www.istagram.com) alebo Facebook (https://www.facebook.com) a má po celú dobu súťaže aktívny svoj účet a splní stanovené pravidlá súťaže (ďalej tiež „účastník“ alebo „súťažiaci“). Usporiadateľ zverejní status s podmienkami zapojenia sa do súťaže. Výhercovia súťaže budú vyhlásení prostredníctvom komentára pod súťažným statusom. Výherca bude tiež kontaktovaný správou a vyzvaný, aby zaslal svoje kontaktné údaje prostredníctvom súkromnej správy alebo e-mailu – a to za účelom zaslania výhry, resp. dohody so zástupcom spoločnosti bio rodiny s.r.o. o prevzatí výhry. Pokiaľ výherca svoje kontaktné údaje nepošle, prepadá výhra Usporiadateľovi.

Účasťou v súťaži súťažiaci dobrovoľne udeľuje organizátorovi (prevádzkovateľovi v zmysle zákona o ochrane osobných údajov) súhlas so spracovaním svojich osobných údajov, ktoré organizátorovi poskytol počas trvania súťaže, ako aj v súvislosti s prípadným odovzdaním cien na účely zaradenia do súťaže, jej vyhodnotenia a doručenia výhry. Súťažiaci má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov a právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov.

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje výhercu v rozsahu a na dobu potrebnú na doručenie výhry. Tento súhlas so spracovaním osobných údajov je dobrovoľný. Odvolanie súhlasu počas trvania súťaže je účinné okamihom jeho doručenia organizátorovi a má za následok vylúčenie súťažiaceho zo súťaže.

9. KTO MÔŽE MAŤ PRÍSTUP K VAŠIM OSOBNÝM ÚDAJOM?

Dovoľujeme si Vás uistiť, že naši zamestnanci i spolupracovníci, ktorí budú spracovávať Vaše osobné údaje, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch. Táto mlčanlivosť pritom trvá i po skončení záväzkových vzťahov s nami.

Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Aby sme zamedzili neoprávnenému prístupu a zneužitiu Vašich osobných údajov, zaviedli sme primerané opatrenia ako technického, tak organizačného rázu. Veľmi nám záleží na ochrane Vašich osobných údajov. Preto nielen pravidelne kontrolujeme ich zabezpečenie, ale ich ochranu priebežne zdokonaľujeme. Snažíme sa používať také bezpečnostné opatrenia, ktoré s ohľadom na aktuálny stav technológií poskytujú dostatočné zabezpečenie.

Prenos osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie sa neuskutočňuje.

10. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA PRI SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV?

Riadne spracúvanie Vašich osobných údajov je pre spoločnosti v Slovenskej republike dôležité a ich ochrana je úplnou samozrejmosťou. Pri spracúvaní osobných údajov môžete uplatniť nasledujúce práva:

Informácie o spracúvaní vašich osobných údajov

Informácie zahŕňajú hlavne:

  • identifikáciu a kontaktné údaje správcu, jeho zástupcu a prípadne aj zodpovednej osoby,

  • účely spracúvania,

  • kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcu alebo kategórie príjemcov osobných údajov,

  • informácie o prenose osobných údajov do tretích krajín,

  • obdobie uchovávania osobných údajov, oprávnených správcov,

  • zoznam vašich práv, 

  • možnosť obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov,

  • zdroj spracovávaných osobných údajov, informácie o tom či a ako dochádza k automatizovanému rozhodovaniu a profilovaniu.

Právo na prístup k osobným údajom

Máte právo na potvrdenie toho, či osobné údaje sú alebo nie sú spracúvané a ak áno, máte prístup k informáciám o spracúvaní, kategóriách dotknutých osobných údajov, príjemcoch alebo kategóriách príjemcov, období uchovávania osobných údajov, ako aj právo na informácie o vašich právach, o práve podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov, informácie o zdroji osobných údajov, informácie o tom, či dochádza k automatizovanému rozhodnutiu a profilovaniu, informácie a záruky v prípade prenosu osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie. Máte právo na poskytnutie kópií spracúvaných osobných údajov.

Právo na opravu

Spracúvame Vaše neaktuálne alebo nepresné osobné údaje? Zmenili ste, napríklad, adresu bydliska? Prosím, informujte nás o tom a my osobné údaje opravíme.

Právo na výmaz (právo byť zabudnutý)

V niektorých zákonom stanovených prípadoch sme povinní Vaše osobné údaje na Váš pokyn vymazať. Každá takáto žiadosť však podlieha individuálnemu hodnoteniu, pretože aj spoločnosť bio rodina s.r.o. má povinnosť alebo oprávnený záujem ponechať si osobné údaje.

Právo na obmedzenie spracovania

Ak si želáte, aby sa Vaše osobné údaje spracúvali výhradne na najnutnejšie zákonné účely alebo si želáte osobné údaje blokovať.

Právo na prenositeľnosť údajov

Ak si želáte, aby sme poskytli Vaše osobné údaje inej spoločnosti, odovzdáme Vaše osobné údaje v zodpovedajúcom formáte Vami určenému subjektu, ak nám v tom nebudú brániť žiadne zákonné alebo iné významné prekážky.

Právo uplatniť námietku a automatizované individuálne rozhodovanie

Ak zistíte alebo sa domnievate, že Vaše osobné údaje spracúvame v rozpore s ochranou Vášho súkromného a osobného života alebo v rozpore s právnymi predpismi, spojte sa s nami a požiadajte nás o vysvetlenie alebo odstránenie nevhodného stavu.

Právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov

S Vaším podnetom alebo sťažnosťou ohľadom spracúvania osobných údajov sa môžete kedykoľvek obrátiť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky so sídlom na adrese Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, internetová stránka: www.dataprotection.gov.sk/

Kde môžete práva uplatniť a sú tieto práva spoplatnené?

Jednotlivé práva môžete uplatniť v spoločnosti a to telefonicky na našej linke: 0910 288 388, poslaním e-mailu na adresu: info@ecolife.sk alebo písomnou žiadosťou zaslanou do sídla spoločnosti na adresu: iEcoLife s.r.o., Mostná 15, 949 01 Nitra.

Všetky informácie a vyjadrenia k právam, ktoré uplatníte, poskytujeme bezplatne.

Za aký čas môžete očakávať odpoveď od spoločnosti?

Vyjadrenia a prípadné informácie o prijatých opatreniach Vám poskytneme čo najskôr, najneskôr však do jedného mesiaca. V prípade potreby a s ohľadom na zložitosť a počet žiadostí môžeme túto lehotu predlžiť na dva mesiace. O predĺžení, vrátane uvedenia dôvodov, vás budeme informovať.

11. AKO SA MÔŽE ODVOLAŤ SÚHLAS SO SPRACÚVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV?

Súhlas so spracúvaním osobných údajov je založený na princípe dobrovoľnosti. To znamená, že ho môžete kedykoľvek odvolať. Nechcete ďalej dostávať ponuky produktov a služieb a našich obchodných partnerov? Vaše rozhodnutie budeme rešpektovať.

Čo má odvolanie súhlasu obsahovať?

  • Kto odvolanie podáva. Uveďte, prosím, Vaše meno a priezvisko, adresu bydliska a dátum narodenia, aby sme vás vedeli identifikovať.

  • Komu odvolanie podávate.

  • Informáciu, že si neželáte, aby sme spracúvali Vaše osobné údaje. Ak by ste chceli dostávať iba vybrané ponuky, uveďte, prosím, o aké ponuky ide, aby sme vám mohli vyhovieť.

  • Váš vlastnoručný podpis.

Akým spôsobom sa môže odvolanie poslať?

  • Odvolanie súhlasu so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely je možné poslať v písomnej podobe a to preto, aby sme mali o Vašom odvolaní riadny záznam. Odvolanie nezabudnite podpísať̌.

  • Písomným vyhlásením poslaným do sídla spoločnosti: iEcoLife s.r.o., Mostná 15, 949 01 Nitra

  • Písomným vyhlásením poslaným na mail adresu: info@ecolife.sk

  • Zrušenie súhlasu pri zasielaní newsletter správ je možné vykonať aj elektronicky a to odhlásením sa z mailing listu. Automatické odhlásenie je zobrazené v spodnej časti newsletter správy, ktorá Vám príde na Vami zadanú e-mailovú adresu.

V Nitre dňa 15.02.2021